Zoeken
 
 

Trideus wordt verdeler van Desktop Metal 3D-printers in Benelux


Ham, 26 september 2018
Het Amerikaanse merk Desktop Metal lanceert het Studio System+ en gaat in zee met Trideus bvba uit Ham. Door het afsluiten van deze langverwachte deal wordt Trideus de eerste en enige verdeler van Desktop Metal 3D-printers in België. Trideus is een Belgische expert in additive manufacturing, met als belangrijkste focus het commercialiseren en implementeren van een breed scala aan 3D-printoplossingen.

Dit jaar viert Desktop Metal zijn derde verjaardag en introduceert het het driedelige Studio System+. Deze 2.0 versie van het origineel biedt industriële klanten een totaaloplossing voor het in-house printen van alle mogelijke metalen onderdelen. Nauwkeurig geïntegreerd in de cloud-gebaseerde software van Desktop Metal, levert deze upgrade dezelfde gebruiksvriendelijkheid als vroeger, aangevuld met geavanceerde printmogelijkheden. 


Desktop Metal tast alle mogelijkheden van het 3D-printen van metalen onderdelen en deelt deze missie met Trideus. Als de expert in België inzake additive manufacturing is het voor Trideus van groot belang dat het zijn veeleisende industriële klanten op elk moment het neusje van de zalm kan aanbieden. Volgens Trideus voldoen de systemen van Desktop Metal 100% aan die eis en ervoeren ook wereldspelers als Ford Motor Company en Lowe's de ruime toepassingsmogelijkheden al eerder. 


"Het mag duidelijk zijn dat we super verheugd zijn dat we ons gamma kunnen verrijken met het innoverende en erg gebruiksvriendelijke Studio System+ van Desktop Metal", stelt Jesse Buteneers (CEO Trideus). "Tot nu toe was de drempel voor onze industriële klanten om daadwerkelijk aan te slag te gaan met deze end-to-end oplossing voor metaal 3D-printing vaak veel te hoog. Dat verandert nu. Vanuit de hele Benelux kan men nu niet enkel voor advies terecht bij Trideus, maar ook voor livedemonstraties, bestellingen, leveringen en installatie." 


Desktop Metal Experience Day 

Trideus organiseert in november in zijn showroom in Ham de Desktop Metal Experience Day. Hier ontdek je wat de Desktop Metal 3D-printing oplossingen voor een bedrijf kunnen betekenen. Meer info op www.trideus.be/desktop-metal.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren