Zoeken
 
 

Eerste editie van SuperNova op Antwerpse Eilandje


Antwerpen, 26 september 2018
Van 27 tot 30 september vindt de allereerste editie van SuperNova plaats. Op het Antwerpse ‘Eilandje’ komt er een spectaculair, futureproof techfestival, georganiseerd door Flanders DC en Scale-ups.eu. Volgens de organisatie wordt SuperNova hét evenement waar 'game changers' en bedrijven elkaar ontmoeten, waar ondernemers en creatievelingen elkaar inspireren en waar het grote publiek een blik kan werpen op het leven van morgen.

SuperNova telt voor ondernemers in de maakindustrie een aantal bijzonder interessante aantrekkingspolen. Een daarvan is, bijvoorbeeld, de Tech Fair. Hier worden meer dan 80 vernieuwende bedrijven met een moderne visie in hun industrie voorgesteld. Het gaat van hedendaagse grote industriële leiders tot nieuwkomers met een innoverende blik op digitale oplossingen.

 

Ook interessant is het onderdeel Conference, dat plaatsvindt op donderdag 27 en vrijdag 28 september. Dit is een tweedaagse conferentie met hedendaagse game changers, waar ‘thought leaders' hun visies en inzichten delen over de technologie, zakelijke concepten en creatieve ondernemingen van morgen. Naast internationaal vernieuwende experts komen ook lokale grote namen en experts aan bod.


Of wat gedacht van het onderdeel Expedition? Op zaterdag 29 en zondag 30 september ontdek je het leven van morgen, ook als ondernemer. Hier gaat het om een unieke en interactieve expeditie met in totaal 16 locaties, met meer dan 120 interactieve installaties en demo's. Hier maak je kennis met diverse zaken, waaronder talks en workshops waarin wetenschappers en futuristen onze toekomst voorstellen. De expeditie is geopend van 10 tot 18 uur. 


Locatie 

SuperNova vindt plaats over het gehele ‘Eilandje", in de haven van Antwerpen. Het festival, dat zich uitstrekt van de Waagnatie over MAS en Felix Pakhuis tot Retail Detail, wordt gehost op verschillende locaties - zowel binnen als buiten - en bevat zelfs enkele gloednieuwe constructies. De belangrijkste evenementenhal is de Waagnatie aan de Rijnkaai 150. Meer informatie is te vinden op www.supernovafest.eu/nl

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren