Zoeken
 
 

Sandra Gottcheiner wordt directrice Building Systems bij SPIE Belgium


Brussel, 31 juli 2018
SPIE Belgium, dochteronderneming van SPIE en onafhankelijk Europese marktleider in multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie, meldt dat Sandra Gottcheiner werd aangesteld als directrice Building Systems. Deze benoeming wordt van kracht op 1 augustus 2018.

Sandra Gottcheiner is burgerlijk ingenieur (Université Libre de Bruxelles) en behaalde een MBA aan de Solvay Brussels School of Economics and Management. Ze startte haar loopbaan in 2003 bij Bouygues Construction in Rijsel (Frankrijk), waarna ze overstapte naar de groep Procter & Gamble in 2005. In 2007 versterkte ze het team van CRBE (bedrijfsvastgoed) in Brussel en ontfermde er zich vanaf januari 2010 over de directie van de afdeling Development. Vervolgens was Sandra Gottcheiner vijftien maanden directrice bij het vastgoedbedrijf Kairos (Groep BAM) in Antwerpen, en vervolgens - van september 2014 tot vandaag - bij de vastgoedpromotor Immobel in Brussel.

 

Volgens SPIE Belgium beschikt Sandra Gottcheiner over een ruime ervaring in het beheren van grote operationele projecten, in overnames en in het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten. Met haar globale en grondige kennis van de vastgoedsector moet ze SPIE Belgium helpen bij het anticiperen van klantenbehoeften en het aanreiken van de juiste, vernieuwende oplossingen.


SPIE telt ruim 1850 medewerkers en beschikt over 16 vestigingen in België en 1 in Luxemburg. SPIE Belgium staat voor geïntegreerde oplossingen en diensten op het gebied van elektrotechniek, machinebouw en airconditioning, energie en communicatienetwerken. Met meer dan 46.500 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid, genereerde SPIE een omzet van €6,1 miljard en een EBITA van €388 miljoen in 2017.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren