Zoeken
 
 

Gillain & Co nieuwe Belgische verdeler van Continental Disc Corporation


Aartselaar, 18 juli 2018
Gillain & Co is de nieuwe Belgische verdeler van het Amerikaanse Continental Disc Corporation (CDC), marktleider in sanitaire breekplaten. Gillain & Co, dat al bestaat sinds 1875, maakt sinds kort deel uit van de Heleon Group, dat ook de vertegenwoordiging van CDC voor Nederland in portefeuille heeft. Heleon Group is een expert in efficiënt voorraadbeheer, Gillain & Co is gespecialiseerd in de levering van hygiënische apparatuur en componenten in roestvrij staal voor de voedings- en life sciences-industrieën.

CDC is fabrikant en marktleider van breekplaten voor sanitaire en industriële toepassingen. Het maakt gebruik van innovatieve en gepatenteerde ontwerpen, traceerbare materialen van de hoogste kwaliteit en is IS0 9001 gecertificeerd. De CDC breekplaat kan twee functies hebben. Ten eerste is er een primaire veiligheidsfunctie in een systeem (de breekplaat biedt beveiliging op over-/onderdruk) en ten tweede is er een secundaire functie, waarbij de breekplaat wordt gebruikt als aanvulling op een veiligheidsafsluiter. 


Bescherming tegen over- en/of onderdruk 

Een breekplaat is een drukbeveiliging die een systeem beschermt tegen overdruk en/of onderdruk (vacuüm), ter voorkoming van explosie of implosie. Het is een zogenaamde ‘engineered weak spot' die er voor zorgt dat de rest van het systeem gespaard blijft. De breekplaat wordt ingezet in een gesloten systeem om bij een bepaalde druk meteen een drukontlastingsopening te creëren, zodat de druk of het vacuüm niet te hoog wordt. Drukbeveiliging is essentieel want de gevolgen van een ongeluk kunnen fataal zijn.

 

www.gillain.com/nl  

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren