Zoeken
 
 

Toshiba lanceert 'pick-by-vision' op de slimme werkbril


Asse, 18 juli 2018
Toshiba pakt uit met een nieuwe toepassing voor de dynaEdge DE-100 mini pc met AR100 Viewer slimme werkbril. Deze zogeheten xPick Windows oplossing is een orderverzamelsysteem waarmee logistieke medewerkers instructies op hun werkbril zien voor orderpicking, het sorteren van producten, voorraadbeheer tot en met het ontvangen of verwijderen van goederen.

De nieuwste toepassing voor de Toshiba dynaEdge mini pc met slimme werkbril is de eerste ‘pick-by-vision' oplossing in de markt gebaseerd op het Windows-IoT-platform. Gebruikers in de logistieke sector krijgen via xPick instructies te zien op de slimme werkbril. Daarmee houden ze hun handen vrij voor bijvoorbeeld het scannen van goederen, het (ver)pakken van producten of het toevoegen of wegnemen van goederen uit een magazijn of andere voorraadomgeving. Voor het verder vereenvoudigen van het werkproces kan xPick uitgebreid worden met modules voor barcodescanning, gewichtscontrole of om producten te lokaliseren.


Deze nieuwe mogelijkheden zijn een gevolg van de uitbreiding in de samenwerking tussen Toshiba en Ubimax, wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke wearables. Ubimax heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van workflow-oplossingen voor uiteenlopende branches. xPick volgt in de voetsporen van xMake, xInspect en xAssist. Dit zijn allemaal Assisted Reality-workflow-modules voor de Toshiba dynaEdge die de productiviteit van gebruikers verder vergroot. 


Meteen beschikbaar in geheel Europa

xPick is vanaf juli 2018 verkrijgbaar in heel Europa. Toshiba Corporation heeft een wereldwijd netwerk van zo'n 400 bedrijven die zich actief inzetten voor de vitale infrastructuur van onze moderne samenleving. Ubimax is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële wearables en augmented reality-oplossingen. Het bedrijf maakt complete geïntegreerde end-to-end-oplossingen met de nieuwste wearable-technologie.

Toshiba lanceert 'pick-by-vision' op de slimme werkbril'
De xPick Windows oplossing is een orderverzamelsysteem waarmee logistieke medewerkers instructies op hun werkbril zien voor orderpicking, het sorteren van producten en voorraadbeheer (Foto: Toshiba)
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren