Zoeken
 
 

Vasco opent nieuw trainingscentrum voor klimaattechniek


Dilsen-Stokkem, 4 juli 2018
Vasco opent in Dilsen-Stokkem een nieuw trainingscentrum dat specifiek is afgestemd op de snelle ontwikkelingen in de sector van verwarming en ventilatie. Installateurs kunnen er kennismaken met de meest vooruitstrevende systemen in klimaattechniek. 'We willen niet alleen de topkwaliteit van onze producten garanderen, maar ook die van de installatie. In dit kenniscenter leren installateurs alle toestellen tot in de puntjes kennen', stelt Product Manager Patrick Van Beeck.

Vasco Group, dat ook de nieuwe ISO-certificaten voor kwaliteits- (9001) en milieumanagement (14001) haalde, heeft in het nieuwe trainingscentrum ruim 120 m² ter beschikking, te midden van de fabriek. Installateurs krijgen hier de kans om als het ware in de toestellen te kruipen. Patrick Van Beeck: 'De evoluties in binnenklimaat volgen elkaar in snel tempo op, met steeds meer duurzame oplossingen op het vlak van verwarming, ventilatie en koeling. In dit trainingscentrum kunnen installateurs in de beste omstandigheden kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen.' 

 

Erkende trainingen

De trainingen van Vasco zijn erkend door het Fonds voor de Vakopleiding in de Bouwnijverheid. Alle opleidingen vinden overdag plaats tijdens de werkuren, in kleine groepen van maximaal 15 personen. Installateurs krijgen een vergoeding vanuit het fonds.

 

Met het nieuwe trainingscentrum zet Vasco Group naar eigen zeggen opnieuw een belangrijke stap vooruit in zijn duurzame ambitie. Niet alleen wil de specialist in binnenklimaat kwalitatieve totaaloplossingen aanreiken voor verwarming, ventilatie en koeling. Ook in de eigen organisatie wil Vasco zo duurzaam mogelijk te werk gaan. De nieuwe ISO-certificaten voor kwaliteits- en milieumanagement (ISO 9001:2015 en 14001:2015) kaderen alvast in dat plan.

 

Blijven investeren in duurzame toekomst

Van Beeck: "Deze nieuwe ISO-normen gaan weer een stapje verder dan de vorige en richten zich op de verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van ons hele bedrijf. We blijven dan ook investeren in een duurzame toekomst, zowel op het vlak van onze processen als dat van onze producten en organisatie. Zo houden we consequent rekening met rationeel gebruik van natuurlijke grondstoffen en streven we de meest milieuvriendelijke productieprocessen na. Onze strategische doelstellingen passen in dit kader: innovatie, optimale klantenrelatie en een uitstekende productie." 

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren