Zoeken
 
 

Wissel aan de top bij Bouwunie


Vilvoorde, 27 juni 2018
De Raad van Bestuur van Bouwunie heeft beslist om Jean-Pierre Waeytens, huidig secretaris-generaal van Bouwunie, en Bart Verstraete, nu directeur marketing van Bouwunie, vanaf 16 augustus de fakkel te laten overnemen van huidig gedelegeerd bestuurder Hilde Masschelein, die op eigen vraag een carrièreswitch maakt. Jean-Pierre Waeytens wordt dan gedelegeerd bestuurder en Bart Verstraete secretaris-generaal.

Bouwunie benadrukt dat Hilde Masschelein aan boord blijft als adviseur-generaal van Bouwunie. De voordracht van Jean-Pierre Waeytens tot gedelegeerd bestuurder en Bart Verstraete tot secretaris-generaal werd met unanimiteit van stemmen bekrachtigd door de Algemene Vergadering van Bouwunie, die op maandag 25 juni samenkwam in Antwerpen.


Bouwunie, Unie van het KMO-bouwbedrijf, is de Vlaamse beroepsorganisatie van de zelfstandigen en KMO's uit de diverse deelsectoren uit de bouw en telt ruim 8.000 leden. Bouwunie, met hoofdzetel in Vilvoorde, komt op voor hun belangen, verstrekt gespecialiseerd advies, doet aan lobbying, legt eigen accenten, verkondigt eigen standpunten en biedt een platform waar collega's bouw KMO's elkaar kunnen ontmoeten.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren