Zoeken
 
 

CEBIT 2018 komt met nieuwe thema's en livemuziek


Hannover (DE), 30 mei 2018
Hannover CEBIT 2018 is vernieuwd. Met nieuwe thema’s, nieuwe formats, een geoptimaliseerde indeling van de hallen en een nieuwe datum in de vroege zomer. In het middelpunt zullen acht trendthema’s van digitalisering staan: Artificial Intelligence, Internet of Things, Augmented en Virtual Reality, Security, Blockchain, Drones & Unmanned Systems, Future Mobility en Human Robotics.

De beurs heeft een duidelijk doel voor ogen met de vernieuwing. ‘Naast IT-experts, vakbezoekers en vooraanstaande beslissingnemers uit de digitale economie en de toepassingsindustrieën willen wij met het nieuwe concept ook de nieuwe generatie van beslissingnemers in de bedrijven beter bereiken', legt Oliver Frese, Lid van de Raad van Bestuur van de Deutsche Messe AG uit.

 

Vier platformen

Het nieuwe concept van CEBIT is gebaseerd op vier elementen: d!conomy, d!tec, d!talk en d!campus. In de zone d!conomy kunnen IT-professionals en beslissingnemers van bedrijven, de publieke sector en de handel terecht voor alles wat voor de digitalisering van de economie en administratie noodzakelijk is. De centrale thema's hier zijn Digital Business, Digital Administration, Internet of Things, Security, Communication & Networks, Channel & Distribution, Mobile Solutions en Data Center. 

 

Bij d!tec draait alles rond ontwikkelaars, innovaties en start-ups. d!talk wil visionairs, dwarsliggers, experts en creatieve geesten uit de hele wereld bijeen brengen tijdens het evenement. Het emotionele hart van de beurs is echter de d!campus. Dit is de plek om te netwerken en te relaxen in een loungesfeer, compleet met streetfood en livemuziek. 

 

Promocode

Editie 2018 zal plaatsvinden van maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni in Hannover. Via deze link kan online een ticket besteld worden met 50 procent korting. Gebruik daarvoor de de V&A-promocode vy83P9RVUx

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren