Zoeken
 
 

Limas breidt uit


Neer, 23 mei 2018
Limas vertegenwoordigt sinds april de Duitse producenten van CNC machines Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen.

Na een aantal jaren in stilte te hebben geopereerd, timmert Monforts Werkzeugmaschinen weer flink aan de weg. Na een directiewisseling heeft Monforts de service en distributiekanalen verder uitgebreid. In Nederland loopt de vertegenwoordiging sinds kort via Limas. Monforts levert voornamelijk grotere CNC-draaimachines en draaifreescentra. Momenteel wordt door Montforts gewerkt aan de ontwikkeling van een draaifreescentrum met een draailengte van 4.000 mm. In Nederland staan nog altijd over de honderd machines van Monforts Werkzeugmaschinen. ‘We zijn trots om vanaf heden in Nederland partner te zijn van dit mooie machinemerk. Onze samenwerking met Matec heeft ervoor gezorgd dat we nu ook Monforts Werkzeugmaschinen mogen distribueren in Nederland', aldus Hans Blomen van Limas.

 

Het Duitse SHW Werkzeugmaschinen levert wereldwijd, al 70 jaar, ultraprecieze machines. Momenteel heeft SHW al een flink aantal machines in Nederland staan. Vanaf april levert Limas in Nederland het volledige machineprogramma van SHW Werkzeugmaschinen. ‘De enorme machines voor de zware verspaning zijn precies en een mooie toevoeging aan ons assortiment. Duitse machines van topkwaliteit met de unieke service van Limas', zegt Blomen.

 

Monforts en SHW vormen een aanvulling op het draaimachineprogramma van Limas dat tot nu toe bestond uit de merken DMT en Spinner.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren