Zoeken
 
 

Bezoek Hannover Messe 2018 met Agoria


Brussel, 18 april 2018
Ter gelegenheid van de Hannover Messe 2018 organiseert Agoria op 23 april een speciale 1-daagse chartervlucht in samenwerking met TradeFairs.be en Global Fairs. Door de optimale planning van onze chartervlucht kunt u de beurs van opening tot sluiting bijwonen.

De Hannover Messe is de leidinggevende vakbeurs van de industrie. Met de centrale thema's 'Integrated Industry' en ‘Integrated Energy' is ze het wereldwijde platform voor Industrie 4.0. De volgende editie zal van 23 tot 27 april 2018 in Hannover plaatsvinden. Gedurende 5 dagen presenteren meer dan 5.000 standhouders aan 200.000 bezoekers hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen: Industrie 4.0, Integrated Energy, Smart Materials, Predictive Maintenance, Cobots, Lightweight Construction en Digital Twin. 

 

Vijf vakbeurzen verenigd

De Hannover Messe verenigt vijf vakbeurzen die meer thema's afdekken dan eender welk ander evenement: IAMD Industrial Automation(Motion, Drive & Automation), Digital Factory, Energy, Industrial Supply and R&D. Tegelijk zal CeMAT, de leidinggevende wereldbeurs voor intralogistiek en supply chain management, op het beursterrein in Hannover worden georganiseerd. Mexico is het partnerland van de Hannover Messe 2018.

 

Belgische groepstanden

Bezoek ook de Belgische groepstanden in hal 2 (WBI) en in hal 8 (FIT). Ook Flanders Make zal in hal 8 te vinden zijn. De prijs per persoon is 495,00 euro all-in (vluchten, transfer luchthaven-beurs, toegang beurs, reisbegeleiding, reis- en annulatieverzekering). Leden van Agoris betalen 465,00 euro p.p. 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren