Zoeken
 
 

SPIE kondigt tweede editie van Challenge Innovation aan


Brussel, 18 april 2018
In 2016 nodigde SPIE Belgium, dochteronderneming van de groep SPIE, onafhankelijk Europees leider in technische diensten op het vlak van energie en communicatie, haar leveranciers uit om deel te nemen aan de eerste editie van haar Challenge Innovation. Tien leveranciers werden toen bekroond. SPIE Belgium organiseert dat initiatief in 2018 opnieuw en zet tegelijkertijd haar samenwerking met de gelauwerde leveranciers verder.

Op 6 december organiseert SPIE Belgium de tweede editie van haar Challenge Innovation. De organisatie nodigt al haar leveranciers die van innovatie een strategische prioriteit maken uit om deel te nemen. De leveranciers kunnen zich kandidaat stellen van 16 april tot 15 juni 2018 en hun project(en) indienen volgens de verschillende categorieën die SPIE heeft bepaald. Nadat de inschrijvingen zijn afgesloten, zal een jury de ingediende dossiers analyseren en de projecten indelen in vier categorieën (disruptieve innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), veiligheid en supply chain). De jury zal vier winnaars selecteren, één per categorie. De prijsuitreiking vindt plaats op 6 december 2018. 


Strikte criteria

Erwin De Bock, Director Strategy, Business Development, M&A and Purchase bij SPIE Belgium: 'Bij SPIE selecteren we onze leveranciers op basis van een reeks strikte criteria, waaronder gevoel voor innovatie. We proberen ons steeds te omringen met leveranciers die niet enkel onze waarden delen en ons helpen te beantwoorden aan de eisen van de markt, maar die ons ook een voorsprong op onze concurrenten bieden door een echte meerwaarde te creëren.'

SPIE is een onafhankelijk Europees leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Het heeft tot doel de wereld te ‘verbeteren' door lokale en regionale autoriteiten en bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren