Zoeken
 
 

Machineering 2019 wordt futuristische smeltkroes


Brussel, 3 april 2018
Na drie edities van MTMS-Machineering, gaat de maaktechnologiebeurs 2020 tegemoet onder de naam Machineering 2019. De term Machineering, een koppeling van Machines en Engineering, dook voor de eerste maal discreet op in 2015 als titelelement. Systematisch werd in 2017 de naam al meer dominant op de beursvloer gecommuniceerd. Deze vierde editie bouwt verder op de succesfactoren.

Van 27 tot 29 maart 2019 wordt Brussels Expo omgetoverd tot de futuristische smeltkroes van het nieuwe maken. Machineering laat niets aan de verbeelding over. Deze editie zal de ondertitel ‘Machines, Tools, Materials & Solutions for Advanced Manufacturing & Engineering' dragen. Deze titel wijst er al op dat maakbedrijven, machinebouwers en industriële toeleveranciers een gestructureerd aanbod gaan vinden van productiemachines, werktuigen, materialen en oplossingen om slimmer, sneller, goedkoper en competitiever te maken.

 

Fysiek technologieplatform

Denk hierbij aan performante machinetechnologieën, gecombineerd met slimme, lichte, sterke en herbruikbare materialen, aangevuld met software en technologie om doordacht te ontwerpen, te prototypen en te testen. Machineering 2019 wordt het fysieke technologieplatform waar C-levels uit operations en afdelingshoofden alles ontdekken wat nodig is om de waardeketen van hun bedrijf te optimaliseren en zo een gestroomlijnd maakbedrijf te worden. 

 
Ieder zijn specialisme

Het ligt voor de hand dat elk operationeel profiel uit de maakindustrie op zoek gaat naar zijn eigen specialisme. Bedrijven kunnen vooraf in die optiek hun bezoekersteam samenstellen. Profielen uit productie, assemblage, supply chain, maintenance, engineering, kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling, aankoop, management en projectleiding zoeken de route of combinatie van routes op die hen het meest interesseert. Achteraf kunnen zij de kennis en inzichten, opgedaan tijdens de beurs en de verschillende expert classes, bespreken en delen met hun afdeling.  

 

Bekijk hier de tien routes van Machineering. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren