Zoeken
 
 

Eerste Weeelabex certificaat voor Out of Use


Beringen, 28 maart 2018
Het Beringse bedrijf Out of Use heeft als eerste in de B2B-sector een Weeelabex-certificaat verworven. Wie in Vlaanderen afgeschreven IT-producten wil inzamelen, moet sinds 1 maart over dit certificaat (of een ISO 17020) beschikken.

Weeelabex, voluit ‘Waste Electric and Electronic Equipment LABel of Excellence', is een initiatief van Europese inzamelsystemen. Kort samengevat: wil u als bedrijf oude computers en elektronica vernietigen, dan moet u sinds 1 maart nagaan of het recyclagebedrijf over het juiste certificaat beschikt. Weeelabex is een Europese norm die procedures beschrijft voor recycling, bewerking en verwerking van oude elektrische en elektronische apparatuur. Zo is de klant zeker dat zijn data en hardware nergens meer zullen opduiken. Out of Use is één van de eersten in België met dit certificaat, en is het allereerste dat zich enkel op de B2B-markt richt.

 

Wildgroei

Volgens het bedrijf is er een wildgroei ontstaan, waardoor klanten een slechte service krijgen met een te hoge rekening. Dankzij het certificaat wordt zekerheid geboden over de betrouwbaarheid en andere aspecten van het bedrijf, zoals kwaliteitsmanagement, werkomstandigheden en veiligheid, verzekeringen, compliance met wettelijke eisen, kennis van milieu en gevaarlijke stoffen, enzovoort.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren