Zoeken
 
 

Robojob toont volledig productgamma op Technishow


Heist-op-den-Berg, 14 maart 2018
Met nog één week te gaan tot de TechniShow, is het volop aftellen. Nadat eerder al duidelijk werd dat de gloednieuwe Tower dé blikvanger wordt, maakt RoboJob nu ook bekend dat het daarnaast ook alle andere automatiseringsconcepten zal voorstellen.

De voorstelling van de Tower wordt een primeur in Nederland, al blijkt de vraag vanuit de markt nu al erg groot. De eerste orders werden reeds geplaatst, onder meer door Lacom Machinefabriek. 'Nederland loopt toch flink vooruit op het vlak van CNC-automatisering, Smart Factories en Industrie 4.0', vindt Area Sales Manager Bert den Ouden. 'In vergelijking met andere landen zien we hier een hoge concentratie in CNC-automatisering, en dus verwondert het me niet dat er zoveel interesse is in de Tower.  Maar we willen onze Nederlandse en Belgische bezoekers natuurlijk ook alle andere mogelijkheden tonen.'

 

Daarom stelt RoboJob op haar beursstand ook oplossingen voor uit de andere automatiseringsconcepten.  'Als klant kan je bij RoboJob immers zelf kiezen op welke manier je wilt automatiseren.  We bieden immers drie standaard concepten aan: een eenvoudig tafelconcept, stapelbare rekken of de Tower.'

 

Tafelconcept

Bij het tafelconcept worden de werkstukken gestapeld worden op een tafel.  Met de gekende Turn-Assist Series biedt RoboJob drie zulke ‘tafel'-modellen voor de automatisering van draaimachines.  Binnen de Mill-Assist Series is er zowel een ‘tafel'-model als een Conveyor, die langs de freesmachine geplaatst wordt. 

 

Stapelbare rekken of productdragers

De RoboJob Racks zijn stapelbare rekken of dragers waarbij grote(re) series of moeilijk stapelbare werkstukken kunnen worden gepositioneerd in stapelbare rekken.  Daarbij zorgt de robot niet enkel voor de werkstukbelading, maar ook voor het verplaatsen van de rekken zelf.

 

Tower

Bij dit nieuwste concept bouwt RoboJob in de hoogte.  Zo slaagt de specialist erin om op een beperkte oppervlakte van 1,40m² maar liefst 8,40m² beschikbare laadruimte te creëren.  Eén of twee robots kunnen daarbij niet enkel één of meerdere machines beladen met werkstukken of pallets, maar later ook gereedschappen of opspanmiddelen.

 

RoboJob toont dus niet enkel de Tower, maar ook een Turn-Assist 200i, een Mill-Assist Essential en een Racks-oplossing.

 

U vindt RoboJob in Hal 10, op Stand E 030. TechniShow vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht, van 20 tot en met 23 maart 2018.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren