Zoeken
 
 

Loop rond in de virtuele wereld van KUKA op de TechniShow


Houthalen, 14 maart 2018
Een automatiseringsconcept wordt niet van vandaag op morgen uitgewerkt. Bedrijven moeten hier de nodige tijd en aandacht aan besteden om zo tot het ideale concept te komen. De simulatiesoftware KUKA.Sim 3.0 helpt bedrijven om de juiste keuzes te maken. Als laatste ontwikkeling heeft KUKA daar een virtuele wereld aan toegevoegd waarmee gebruikers door middel van een 3D-bril in hun toekomstige applicatie 'rond kunnen lopen'.

KUK.Sim 3.0 stelt bedrijven in staat om eigenhandig een lay-out onderzoek te maken van hun concept.  Zo kunnen ze zelf zien welk type robot het meest geschikt is in hun concept, wat het werkbereik is en de cyclustijd. Hierdoor vermijden bedrijven onaangename verrassingen die vaak gepaard gaan met onvoorziene extra kosten. Dankzij de KUKA.Sim 3.0 software is het voor bedrijven gemakkelijk om verschillende simulaties te ontwerpen en deze met elkaar te vergelijken.

 

De meeste componenten die uit de eCatalog komen zijn parametrisch gedefinieerd. Dit betekent onder andere dat u een veiligheidsomheining kan overnemen in de exacte hoogte en breedte zoals vereist bij uw installatie. De elektronische catalogus is enorm uitgebreid en bevat onder andere grijpers, transportbanden en veiligheidsomheiningen. Het is tevens mogelijk 3D CAD modellen te importeren. Een virtuele robot-controller maakt het mogelijk real-time cyclusonderzoek te doen. Je kunt dus zonder enig probleem jouw exact concept op voorhand uitwerken.

 

Op stand 10B024 op de Technishow zal KUKA een uitgebreide demonstratie geven over KUKA.Sim 3.0 in combinatie met virtual reality brillen. Je krijgt dus de kans om in jouw automatiseringsconcept te stappen en hier een kijkje te nemen. Kom dus zeker eens langs en beleef jouw concept live op stand 10B024 op de Technishow

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren