Zoeken
 
 

Robojob voor het eerst op Metav


Heist-op-den-Berg , 20 februari 2018
De deuren zijn geopend. RoboJob mag haar klanten en partners voor de eerste keer verwelkomen op Metav-beurs in Düsseldorf. Dat doet het op een eigen stand, waar het haar Racks-oplossing in de verf zet.

Behalve de Racks – waar grote(re) series of moeilijk stapelbare werkstukken kunnen worden gepositioneerd in stapelbare rekken – biedt RoboJob ook drie andere standaard automatiseringsconcepten aan voor de automatisering van CNC-machines. 

Zo kan een klant ook kiezen voor een eenvoudig tafelconcept, waarbij de werkstukken kunnen gestapeld worden op een tafel.  Binnen de Turn-Assist Series zijn er 3 zulke ‘tafel’-modellen voor de automatisering van draaimachines.  Binnen de Mill-Assist Series is er zowel een ‘tafel’-model als een Conveyor, die langs de freesmachine geplaatst wordt. 

Tot slot is er ook de nieuwe Tower, een heel vernieuwend automatiseringsconcept.  Op een beperkte oppervlakte van 1,40m² slaagt RoboJob erin om 8,40m² beschikbare laadruimte te creëren.  Dat komt doordat de Tower in de hoogte gebouwd wordt.  Daarin worden lades ondergebracht die flexibel kunnen worden ingericht, opdat zowel ruwe materialen, afgewerkte stukken, maar later ook spanmiddelen en gereedschappen erin kunnen worden ondergebracht.  Doordat de Tower ook aan meerdere machines kan worden ingezet, functioneert deze als het ware als een centraal, automatisch magazijn.  De Tower werd nog maar enkele maanden terug voorgesteld op de EMO-beurs in Hannover.  Sindsdien mocht RoboJob er al meerdere orders van noteren, ook voor verschillende klanten in Duitsland.

Nog tot en met zaterdag, 24 februari 2018 verwelkomt RoboJob haar klanten op de METAV-beurs in Düsseldorf.  Daar vindt u RoboJob in Hal 16, op Stand D 76.  U ziet er de Racks live aan het werk, en kunt er ook alles te weten komen over de andere automatiseringsoplossingen van RoboJob.

Na Metav trekt RoboJob naar Utrecht (Nederland), waar het zal deelnemen aan de TechniShow. Deze beurs vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht, van 20 tot en met 23 maart 2018.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren