Zoeken
 
 

Genomineerden Matexpo Innovation en Green Awards bekend


Kortrijk, 12 juli 2017
De genomineerden van de Matexpo Innovation Award en de Matexpo Green Award zijn bekendgemaakt. Voor beide prijzen zijn vijf kanshebbers. De prijzen hebben als doel de grootste technische innovatie en de meest milieuvriendelijke machine of innovatie die op de Matexpo worden tentoongesteld, te onderscheiden en worden uitgereikt tijdens de openingsceremonie op dinsdag 5 september.
De kanshebbers op de Green Award zijn:  Fimap 4 Twin Action, Kobelco SK210 HLC, Sennebogen 850 M-E Green Hybrid, Recogeno en Topcon Smooth Ride. Voor de Innovation Award zijn Crosby SL-150 Slide Lock, Fast-Grind, JCB Hydradig, Tohaco en Peri Duo genomineerd.

 

Jury

Een jury, bestaande uit professionals uit de materieelbranche, beoordeelde de inzendingen. Er werden twintig dossiers ingediend voor de Innovation Award en twaalf voor de Green Award. De dossiers waren uiteenlopend: van een valbeveiliging voor groendaken tot een overslagmachine met een vermogen van 224 kW. Vervolgens werden vijf genomineerden per categorie gekozen. Voor beide awards moet het gaan om een echte nieuwigheid, geen variatie op een thema of een kopie van een reeds bestaande machine.

 

Positieve bijdrage

Voor de Green Award moet de inzending een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leefmilieu; ofwel door het actief verbeteren van het leefmilieu ofwel door het minder vervuilend zijn van het product. Ze moet minstens bestaan als een werkend prototype en de voorstelling ervan op de Belgische markt moet hebben plaatsgevonden na Matexpo 2015. Alle finalisten zullen natuurlijk ook worden geëxposeerd op Matexpo.

 

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van alle kanshebbers.

 Genomineerden Matexpo Awards.

 

www.matexpo.com

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren