Zoeken
 
 

Online B2B-specialist Jelba opent kantoor in België


Utrecht (NL), 20 juni 2017
Online marketingbureau Jelba heeft een vestiging in België geopend. Arwen Obermeyer en Bart Strijker startten ruim 2,5 jaar geleden een online marketingbureau waarbij wordt afgerekend op het basis van het resultaat in plaats van per uur.

Uit de traffic en leads uit België in combinatie met de toenemende vraag van Belgische B2B-bedrijven bleek dat het bedrijfsleven in België ook klaar is voor de volgende online stap. De behoefte aan een B2B-online marketingafdeling bleek even groot. Om die reden heeft Jelba een kantoor in België opgezet en geopend.

Interesse

‘Vrij snel constateerden wij dat veel aanvragen en transacties van professionele inkopers uit België kwamen. Ruim 1,5 jaar geleden zijn wij hier dan ook op ingesprongen door het werven van Belgisch talent. Inmiddels hebben we diverse klanten in België en gaan onze vaste Vlaamse medewerkers nu vanuit ons kantoor in België de klanten bedienen’, aldus Strijker.

Principes

Jeroen Smolders en Niels Theunissen, beiden onderdeel van de vaste kern van Jelba, gaan het kantoor in België runnen en verder uitbouwen volgens de Jelba-principes voor online marketing en development in de B2B.

Volgende stap

Smolders: ‘We zien dagelijks alle data op onze schermen en bouwen en optimaliseren de online business voor onze klanten gestructureerd verder uit. We hebben inmiddels bekendheid in de B2B-markten via onze bestaande klanten. Wij zijn klaar voor de volgende stap en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Aan uurtje factuurtje hebben ze ook een hekel in België dus dat past goed.’

‘Ons businessmodel voelde vanaf de eerste dag voor ons als vanzelfsprekend. Nu terugkijkend was dit een schot in de roos.’

‘Veel Nederlandse klanten bedienen de Belgische markt. Maar er zijn veel Belgische fabrikanten met de meest geweldige producten die ook nationaal en internationaal willen groeien. We kunnen onze ervaring in België, maar ook in de omringende landen op deze manier voor hen inzetten. Zodat zij hun ambities kunnen waarmaken. Daar helpen we ze bij als collega’s’, stelt Obermeyer.

www.jelba.nl

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren