Zoeken
 
 

Eurofinish: Veel innovaties en volledige concepten


Leuven, 3 mei 2017
Bijna alles is tegenwoordig online te raadplegen. Toch blijft een beurs een goede manier om een nieuw product te ontdekken. Bezoekers leren persoonlijk de innovatie kennen en hun eerste vragen worden onmiddellijk beantwoord.

Als zou worden gepeild naar de hoofdreden om als bezoeker of exposant deel te nemen aan vakbeurzen zou in vrijwel alle antwoorden het menselijk contact en de mogelijkheid van netwerking een belangrijke plaats innemen. De twaalfde editie van Eurofinish in Leuven heeft aan deze aspecten bijzondere aandacht geschonken door een ander beursconcept. De honingraatstructuur van de standindeling op de beursvloer zorgt bijvoorbeeld voor een maximale cohesie en interactie tussen standhouder en bezoeker. Dit aangevuld met de nodige lounge-accenten doorheen de beurs inspireert netwerking en creativiteit.

 

Kennistransfer voor innovatie

Oppervlaktebehandeling is een complexe technologie die beweegt in een competitieve markt waar service, kwaliteit en productontwikkeling de rode draad zijn. Men moet blijvend innoveren om de toegevoegde waarde van de producten te verhogen. Het nieuwste van coatingtechnieken staat op Eurofinish. Marktdrijfveren zijn nieuwe materialen, duurzame deklagen en productietechnieken en dit in een wereldmarkt waar technologie en economie hand in hand gaan. Op deze beurs wordt zichtbaar hoe iedere speler in oppervlaktebehandeling meebouwt aan het fabriceren van marktconforme producten en toepassingen, en dit in een steeds sneller tempo. Het is een kans om kennis en ervaring uit te wisselen met ondernemers.


Lees hier de volledige voorbeschouwing.


www.eurofinish.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren