Zoeken
 
 

LVD integreert Industry 4.0 in zijn machines


Gullegem , 5 oktober 2016
LVD laat op Euroblech zien hoe de integratie van plaatbewerkingsmachines en Industrie 4.0 ready software slim produceren mogelijk maakt. Automatiseringssystemen, communicatie tussen de machines en een intelligente productieketen optimaliseren de algemene productieflow.

In Hannover zal LVD van 25 tot en met 29 oktober haar nieuwste, meest efficiënte en flexibele oplossingen in plaatbewerking demonstreren. Een van de hoogtepunten die de producent aankondigt is een nieuwe adaptieve plooitechnologie, die specifiek ontwikkeld is voor het meervoudig plooien van extra lange stukken. Dit zal een doorbraak betekenen in het adaptief meervoudig plooien.


Phoenix FL 3015

Verder toont LVD de nieuwe, veelzijdige fiberlasersnijmachine Phoenix FL 3015 met een 6 kW laserbron, een automatische nozzelwisselaar met plaats voor tien nozzels en een Compacte Toren (CT-L). Deze machine beschikt over een magazijn voor laden, lossen en opslag in een configuratie van zes paletten. De Phoenix is een rendabel, dynamisch en uiterst veelzijdig allround systeem.


Hoogtepunt

Nog een hoogtepunt op de Euroblech is de ToolCell 135/30 afkantpers met gereedschapswisselaar die de plooiproductiviteit maximaliseert dankzij een geïntegreerd gereedschapsmagazijn. De gereedschappen worden nauwkeurig en automatisch geplaatst en gewisseld waardoor de manuele instelling en correcties van gereedschappen overbodig worden.


Nieuwe 40 tons afkantpers

Een reeks snelwerkende elektrische Dyna-Press afkantpersen - inclusief de nieuwe 40-ton machine met plooisnelheden tot 25 mm per seconde. Dyna-Press machines plooien meer stukken per uur aan een lagere prijs per stuk. De Dyna-Press 12 - en 24-ton-modellen zijn compact en kunnen gemakkelijk verplaatst worden met een standaard heftruck.


Besturingen

De Strippit PX-1530 ponsmachine Nu uitgerust met de nieuwe grafische TOUCH-P-sturing, te bedienen door middel van pictogrammen. De machine zal getoond worden met FA-P, LVD ‘s meest Flexibele Automatisering voor het laden, ontladen en grijpen van werkstukken. De ponsmachine combineert ponsen, vormen, plooien en tappen in één machine voor een volledige werkstukbehandeling, inclusief driedimensionale onderdelen.


Software

Met CADMAN-Suite biedt LVD een totaalpakket voor procesintegratie en optimale procesflow. CADMAN overziet en optimaliseert het volledige productieproces - van productiecontrole, communicatie, planning en management tot lasersnijden, ponsen en plooien, door geïntegreerde, databasegestuurde software. De nieuwe module CADMAN-SDI (Smart Drawing Importer) maakt snelle importering van CAD-files en efficiënte berekening van kostenbepalende factoren mogelijk. De volledige CADMAN Suite zal te zien zijn.


LVD staat van 25-29 oktober op de Euroblech in hal 12, stand F104In Hannover demonstreert LVD zijn nieuwste, meest efficiënte en flexibele oplossingen in plaatbewerking.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren