Zoeken
 
 

Nieuwe vakbeurs voor houtbewerking in NL in 2014


’s-Hertogenbosch (NL), 6 mei 2013
In 2014 wordt een gloednieuwe vakbeurs voor de houtbewerking georganiseerd. De eerste editie vindt plaats van 5 tot en met 8 november 2014 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De nieuwe vakbeurs is een initiatief van meerdere prominente bedrijven uit de sector.

In samenwerking met ervaren beursorganisator Claever Associates uit Bornem staat een groep van 33 bedrijven uit de sector voor houtbewerking en aanverwante sectoren achter de organisatie van een nieuwe vakbeurs. Claever is ook de organisator van de driejaarlijkse Prowood vakbeurs in Gent. De organisatoren stellen zich als doel een actieve, representatieve beurs voor de sector op de kaart te zetten. Bijzonder is dat deze beurs voor en door de sector wordt georganiseerd. Zo zal een adviesraad uit de sector waken over de belangen van de sector en de exposanten.

 

De adviesraad komt geregeld samen om de praktische organisatie van de beurs te bespreken en zorgt voor een volledig transparante communicatie met alle deelnemers van de beurs. Ook niet-leden van de adviesraad kunnen individueel hun steentje bijdragen tot het slagen van deze beurs. De adviesraad komt binnenkort met de naam en website van de nieuwe vakbeurs naar buiten. Meer praktische informatie voor potentiële deelnemers volgt binnenkort.

Nieuwe vakbeurs voor houtbewerking in NL in 2014'
In 2014 wordt een gloednieuwe vakbeurs voor de houtbewerking georganiseerd. De eerste editie vindt plaats van 5 tot en met 8 november 2014 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren